Directiesecretaresse - iPS Powerful People (24-uur)

Capelle 1 September 2023 Human Resources

Korte omschrijving

Wegens het aankomende zwangerschapsverlof van onze directiesecretaresse zoeken wij een tijdelijke vervanger voor een periode van 4 tot 6 maanden.

Functie omschrijving

Jij bent..

Jij bent het liefst werkzaam in een rol waarbij je de zorg van onze directieleden uit handen neemt. Als directiesecretaresse ben je het eerste aanspreekpunt van de directie. Jij hebt overview, kan prioriteiten stellen en houdt ervan wanneer geen dag hetzelfde is.

Je beheert de agenda van de directie en verzorgt dus de planning van dag tot dag. Je ondersteunt de directie en het managementteam bij vergaderingen, waar je ook de notulen verzorgt. Je helpt bij het opzetten en organiseren van afspraken, meetings en evenementen die door de directie zijn geïnitieerd en je zorgt er voor dat alle informatiestromen tijdig, volledig en correct worden verwerkt.


Je standplaats wordt ons hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Teamwork staat voor jou voorop, maar je pakt ook graag zelf activiteiten op.

Functie vereisten

Must haves..

· Minimaal MBO4 diploma;

· +2 jaar werkervaring in een secretariële rol;

· Perfecte beheersing van Nederlandse en Engelse taal;

· Ervaring met Microsoft Office (Word, Excel);

· Je bent representatief, betrouwbaar, flexibel, accuraat en stressbestendig.


Wij bieden..

· Een tijdelijk dienstverband voor 24 uur per week (september 2023 – februari 2024);

· Een marktconform salaris;

· Verantwoordelijkheid passend bij jouw ervaring;

· 25 vakantiedagen (+ 4 bij te verdienen dagen) o.b.v. 1.0 FTE;

· Reiskostenvergoeding;

· Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën;

· Een platte, open organisatie in een prachtig kantoor.


Over iPS Powerful People..

iPS is dé marktleider als het gaat om global staffing oplossingen in alle industrieën waar wij actief in zijn. Met onze 30 jaar ervaring in het werven van hooggekwalificeerd personeel binnen de Maritieme, Energie en Civiele sector staan wij in de markt bekend als gekwalificeerd contactpunt. Het hoofdkantoor van iPS Powerful People bevindt zich in Capelle aan den IJssel, in de buurt van Rotterdam, en we hebben ook een breed scala aan overzeese kantoren en agentschappen in onder meer het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Arabische Emiraten, Mexico, Jersey en Litouwen. Dankzij ons immense internationale netwerk kan iPS oplossingen bieden voor personeelsproblemen en de klus klaren. Altijd.

Eén van de vier kernwaarden van iPS is openheid en transparantie. Dit zie je terug in de manier van omgang, maar ook bij onze kantoren. De deur naar de directie staat altijd open. Daarnaast worden er diverse activiteiten en kennisdelingssessies georganiseerd voor de medewerker. Onze cultuur is open, integer en ontwikkelingsgericht.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben je geïnteresseerd in meer informatie en hoe we je kunnen helpen bij je zoektocht naar de juiste functie? Of misschien wilt u de huidige ontwikkelingen in de markt bespreken? Je kunt ons bereiken via e-mail, of solliciteer vandaag nog!


Nina van Hulzen

POWER YOUR CAREER

APPLY NOW

IN SHORT

Human Resources
NL
Europe
2023-09-01

LOOKING FOR ANOTHER JOB?

Go back to overview for all vacancies

Interested in
this function?

Please apply or ask your question below. If a match occurs, we will contact you directly.

APPLY NOW
home-image

Cookie Consent Banner by Real Cookie Banner