Recruitment Consultant - Maritime - iPS Internal Role - Full Time

Capelle aan den Ijssel 5 February 2023 Human Resources

Korte omschrijving

iPS Powerful People is op zoek naar een nieuwe collega om de afdeling Maritime te komen versterken als Recruitment Consultant.

Functie omschrijving

Onze opdrachtgevers zijn de grootste maritieme dienstverleners ter wereld en de door jouw geplaatste kandidaten passen daar perfect bij.


Het team

Ons team recruitment consultants is gespecialiseerd in het werven van het beste personeel voor alle soorten schepen en projectpersoneel. Zeevarenden in alle rangen, maar ook maritiem gerelateerde walfuncties zoals kraan- en bulldozermachinisten komen aan bod.

Ons werkveld is internationaal, en gaat altijd door. Lekker veelzijdig dus!

Uiteraard werken wij met targets, maar deze behalen wij met het team. Heb jij het druk? Dan staat er een collega klaar om je te helpen en natuurlijk rekenen we daar bij jou ook op.


Jouw werkzaamheden

Als recruitment consultant zoek jij dagelijks naar de juiste kandidaat op de juiste plek. Vaak zijn dit vacatures om snel een ziek bemanningslid te vervangen. Maar ook grotere aanvragen om een project van extra tijdelijk personeel te voorzien. Soms plaats je een kandidaat voor een dag, soms voor langere tijd in rotatie en daarom komen jouw planningstalenten goed van pas.


Wij werken met een gespecialiseerde database, maar ook via social media zoals LinkedIn breiden wij onze kandidaten pools uit. Het als recruitment consultant zelf schrijven van een goede vacaturetekst kan daarom belangrijk zijn om de juiste kandidaat te vinden.


Geen dag is bij ons hetzelfde. Kortom, als je van afwisseling houdt, dan zit je bij ons goed!

Je bent dienstverlenend met een flinke commerciële drive. Je selecteert kandidaten en stelt ze voor bij de opdrachtgever. Samen met onze backoffice zorg je ervoor dat alles contractueel geregeld wordt.

Functie vereisten

Wat bieden wij jou?

 • Een marktconform salaris en winstdelingsregeling
 • 25 vakantiedagen + 4 bij te verdienen dagen
 • € 1000,- studieovereenkomstvrij opleidingsbudget per jaar
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken na je inwerkperiode
 • Een fijne werksfeer bij een mooi bedrijf met een platte, open organisatie, en natuurlijk de leukste collega’s

Wat breng jij mee?

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring als recruitment consultant, recruiter of planner
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels
 • Je staat open om je verder te ontwikkelen in onze sector
 • Enthousiasme, interesse en energie om er samen met ons tegenaan te gaan!

Over iPS Powerful People

 • iPS is uw internationale dienstverlener op het gebied van bemanning, detachering, rekrutering en payroll-oplossingen in de Wind Energie-, Olie & Gas-, Maritieme-, Civiele- en Tunnelling-industrie.
 • Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat onze klanten zich volledig kunnen concentreren op hun eigen corebusiness. We bereiken dit door precies datgene te doen waar we het over eens zijn, zowel met de klant als met de kandidaat. Door onze uitgebreide database van cv’s, unieke grensoverschrijdende payroll-oplossingen en een hoge klantgerichtheid, zijn wij in staat om het verschil in de markt te maken.
 • iPS Consultants zijn altijd geïnteresseerd in het leveren van de beste professionals. U kunt onze ‘Powerful People’ overal ter wereld vinden, actief op projecten in meer dan 50 landen. We begrijpen de eisen van onze klanten en we geven om de behoeften van onze kandidaten. Met onze enorme pool van internationale kandidaten, wereldwijde connecties en diepgaande kennis van de industrieën, streven we voor de perfecte match voor zowel klant als kandidaat.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bent u klaar voor morgen? In een altijd veranderende markt moeten we altijd een stap voor zijn. Door samen te werken met zowel kandidaten als klanten kunnen we werken aan de beste oplossing voor beide.

POWER YOUR CAREER

APPLY NOW

IN SHORT

1 Human Resources 1
NL
Europe
2023-02-05

LOOKING FOR ANOTHER JOB?

Go back to overview for all vacancies

Interested in
this function?

Please apply or ask your question below. If a match occurs, we will contact you directly.

APPLY NOW Ask your question
home-image