Go back to vacancies overview

Maritiem Officier voor flexibele inzet 

APPLY FOR THIS JOB
TBC 20 February 2024 Towage

Korte omschrijving

Stel je voor: je bent net afgestudeerd als Maritiem Officier, vol ambitie en klaar om de wereldzeeën te verkennen.

Je staat open voor het opdoen van diverse ervaringen en het bouwen aan een indrukwekkende carrière, maar waar begin je? 

Functie omschrijving

Hoe vind je de juiste kansen in deze competitieve maritieme wereld? Bij iPS Powerful People begrijpen we de uitdagingen waarmee jonge professionals zoals jij worden geconfronteerd. Daarom hebben we ons netwerk uitgebreid naar enkele van de meest vooraanstaande bedrijven in de maritieme sector, variërend van baggerbedrijven tot exploitanten van sleepboten en multicats.


Via iPS krijg je toegang tot ons uitgebreide netwerk van werkgevers in verschillende maritieme sectoren, zoals baggeren, havensleepdienst en werken op Multicats. Hier vind je mogelijkheden bij gerenommeerde bedrijven in elke sector.

 

Door te werken met toonaangevende maritieme werkgevers via iPS, krijg je de kans om je vaardigheden en ervaring te ontwikkelen in diverse maritieme disciplines, ondersteund door uitstekende trainings- en ontwikkelingsprogramma's. Je kunt vertrouwen op stabiele en betrouwbare werkgelegenheid bij deze bedrijven, die vaak langetermijnkansen bieden voor groei en vooruitgang. Bij iPS draait het om het bouwen van een loopbaan die bij jou past. Onze toegewijde recruiters helpen je om te vinden wat bij je past, of je nu wilt baggeren op de open zee, sleeboten wilt besturen in havens over de hele wereld of wilt werken op krachtige multicats.

 

Stel je eens voor: elke dag is anders. Je staat op de brug van een baggerschip, werkt aan dek van een sleper en inspecteert de machinekamer van een multicat. Hier bouw je niet alleen aan je vaardigheden, maar ook aan een wereldwijd netwerk van collega's en vrienden.


En als het ergens echt goed bevalt, bieden we je vaak de mogelijkheid om in rotatie te blijven en in vaste dienst bij de opdrachtgever te komen.

Functie vereisten

  • Nederlands vaarbevoegdheid Maritiem Officier
  • Geldige STCW Certificaten en monsterboekje en een zeevaartkeuring
  • Enige ervaring als marof
  • Technische affiniteit
  • Vloeiend Engels en Nederlands in woord en geschrift
  • Zin in een beetje avontuur in je leven!

Dus waar wacht je nog op? Twijfel niet langer, maar ga met ons in gesprek aan en ontdek de mogelijkheden die iPS voor jou kan bieden! 

Waarom je loopbaan laten ronddobberen als een verloren bootje? Kom aan boord bij iPS

Ben je benieuwd wat wij je naast deze leuke functie als Maritiem Officier nog verder kunnen bieden? Check dan werken via iPS Powerful People

POWER YOUR CAREER

APPLY NOW

IN SHORT

Towage
NL
Europe
2024-02-20

LOOKING FOR ANOTHER JOB?

Go back to overview for all vacancies

Interested in
this function?

Please apply or ask your question below. If a match occurs, we will contact you directly.

APPLY NOW Ask your question
home-image