Go back to vacancies overview

Vaar 2024 In: Tug Master in Actie

APPLY FOR THIS JOB
Nederland 10 January 2024 Towage

Korte omschrijving

Als Tug Master ben jij de kapitein voor de bemanning van je sleepboot, waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor het beheer van het vaartuig.

Jouw primaire focus is het waarborgen van veilige en optimale sleepdiensten in zowel de haven als op open zee, een cruciale bijdrage aan de commerciële en operationele doelen van de opdrachtgever.

Functie omschrijving

De grootte van de bemanning is flexibel en afhankelijk van het gebied en van de reis. Als Tug Master vertegenwoordig je het scheepvaartbedrijf en voer je effectief de diensten van iPS uit in de Rotterdamse haven.

Je beheert, voert uit en bewaakt het onderhoud van het vaartuig, je zorgt dat het voldoet aan klasse, vlagstaat, HSE-Q, en andere verplichte regelgeving op een veilige, effectieve, en kostenefficiënte manier.

Daarnaast plan en bestel je tijdig reserveonderdelen, verbruiksgoederen, en inspecties. Rapportage verloopt hiërarchisch naar de Operations Manager en functioneel naar de lokale Superintendent.

Je bent verantwoordelijk voor veilige navigatie, efficiënte sleepdiensten, coaching van de bemanning, goed onderhoud van de sleepboot, en het opbouwen van relaties met externe partijen.


Wat valt er nog meer onder jouw taken:

  • Nauwkeurige scheepsadministratie
  • Compliance met eisen en regelgeving
  • Je maakt een rapportage van onveilige situaties
  • Je voert regelmatige veiligheidsoefeningen uit

Functie vereisten

Als Tug Master Havensleepdienst beschik je in ieder geval over:

  • Opleiding en certificaten:
  • Nautische schoolopleiding, verplichte interne bedrijfstraining van
  • Ervaring en kennis: 2-3 jaar sleepbootervaring met lokale havenkennis, Certificaat Master passend bij vaartuig en operationeel gebied.
  • Medische en Taalvaardigheden: Geldige medische en trainingscertificaten volgens vlagstaateisen, vloeiend in Engels.
  • Talenten van de Kandidaat: teamspeler, motivator, flexibel, initiatiefrijk, praktische probleemoplosser, aanpasbaar, professioneel en communicatief vaardig
  • Wat wij bieden: een dynamische carrière bij wereldmarktleider in sleepdiensten, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, werken in klein team in Rotterdamse haven, enthousiaste gemotiveerde collega's.

Meer informatie nodig? Direct geïnteresseerd? Solliciteer nu! Op zoek naar een andere baan? Check https://ipspowerfulpeople.com

POWER YOUR CAREER

APPLY NOW

IN SHORT

Towage
NL
Europe
2024-01-10

LOOKING FOR ANOTHER JOB?

Go back to overview for all vacancies

Interested in
this function?

Please apply or ask your question below. If a match occurs, we will contact you directly.

APPLY NOW Ask your question
home-image